Sport

2017.03.20. 20:57

Nagy csatában maradtak alul

Szentgotthárd - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 16. fordulójában a dobogóra törő Várpalota nagy csatában nyerni tudott Szentgotthárdon.

Tóth Gábor

Szentgotthárdi KK-Várpalotai BSK 27-29 (13-13).

- Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Herdi, Őri.

Szentgotthárd: SURÁNYI K. 2 - Kozák 5, Csipszer 1, HERTELENDY 10/6, MÁKOS M. 1, Bouti 6, Németh D. Csere: Surányi I., Szoták (kapusok), Végh, Bokor, Kocsis, Hegyi, SZAKÁCS 2, Háklár. Játékos-edző: Csipszer Péter.

Egy ideig fej fej mellett haladtak a csapatok (9. perc: 4-5). Majd a vendégek megléptek, de a hazaiak a jó játékkal beszálló cseréknek köszönhetően fordítottak. Az első félidő nagy csatát, kemény védekezést hozott, végül döntetlennel zárult. Fordulás után a gotthárdiak kerültek lépés-előnybe, folyamatosan vezettek, de nem sikerült leszakítaniuk a Várpalotát. Sőt, a vendégek megfordították az állást, az 55. percben átvették a vezetést (25-26). A hazai csapat kezéből - talán a fáradtság miatt - a hajrában kicsúszott az irányítás. Eladott labdák, védekezési hibák, kiállítások nehezítették a vendéglátó dolgát, így végül kikapott. Junior: 21-44.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!