Sport

2016.02.29. 18:01

Nagy vereségek: Elbuktak a SZoESE és a Gotthárd férfi kézisei

Körkép - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 13. fordulójában a Szentgotthárd és a SZoESE is - nagyon kikapott.

Tóth Gábor

Georgikon DSE Keszthely-Szentgotthárdi KK 38-29 (23-12).

- Keszthely, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Rozina, Szászfai.

Szentgotthárd: Szoták - Kozák 4, Sinka 9, Mákos P. 3, Hegyi 5, Németh D., Csipszer 4. Csere: Surányi, Orbán (kapusok), Hertelendy 2, Kocsis 2, Mákos M., Bokor, Végh, Háklár. Edző: Péter Zsolt.

Több szentgotthárdi játékos is betegen vállalta a mérkőzést - ez később vissza is ütött. Az első félidő közepén a vasi csapat játéka szétesett, nem tudta megállítani a keszthelyi rohamokat, kapura sem volt veszélyes, így 10 gól fölé tornázta előnyét a hazai együttes. A második félidőben próbált újítani Gotthárd, de nem volt erő a vendégek játékában, így az eredményen sem sikerült kozmetikázni. Junior: 24-27.

Tarján SE-Szombathelyi Egyetemi SE 33-21 (16-9).

- Tarján, 73 néző, NB II-es férfi kézilabda-méerkőzés, vezette: Bába, Horváth S.

SZoESE: Rédecsi - Skoda B., Huszár 2, Katona 4, Tánczos B. 7/1, Korcsmáros 3, Albert 1. Csere: Tánczos K., Surányi (kapusok), Fekete 1, Kapui 1, Ludvig B., Gál, Oláh 1, Tóth B. 1. Játékos-edző: Skoda Bence.

Egy ideig tartotta a lépést ellenfelével a több sérült játékost is felvonultató SZoESE (14. perc: 5-5), ám korán elfogyott a lendület. a szombathelyiek támadásban sokat hibáztak, amit a Tarján gyors lerohanásgólokkal büntetett (25. perc: 11-6). fordulás után sem tudott javítani támadójátékán a vasi gárda, így a meccs korán eldőlt, a hajrában már mindkét oldalon a fiatalok kaptak lehetőséget. Junior: 29-21.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!