Sport

2016.05.06. 12:46

NB III.: a Sárvár a Puskás Akadémiát fogadja

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a kiesés ellen küzdő Sárvár a Puskás Akadémia II. együttesét fogadja vasárnap.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Puskás Akadémia II. (vasárnap, 17.30).

Németh József: - A Puskás Akadémia szeszélyes, hullámzó teljesítményre képes csapat. Korábban rendre bevetett NB I-ből visszajátszókat, de most, hogy az élvonalbeli bajnokság már véget ért, nem tudom, hogy milyen kerettel érkezik. Azt viszont tudom, hogy sok korosztályos válogatott futballistát vonultat fel, akik sokat mozognak, sokat futnak, technikás, taktikus focisták. De teljesen mindegy, hogy a Puskásban kit játszanak, mit játszanak. Nekünk kizárólag saját magunkkal kell foglalkoznunk! Mivel egyre sűrűbb a mezőny a tabella alján, minden egyes pontra nagy szükségünk van. Harcolnunk, küzdenünk kell - és a helyzetkihasználásunkon javítani. Nagyon bízom benne, hogy győztesen hagyjuk el a pályát.

Osvald eltiltott, Horváth A., Bedi, Kocsis, Klauzer és Ódor sérült, Török, Kononczai és Sipos pedig sérülés után lábadozik. A kezdőtizenegyet így csak a mérkőzés előtt tudjuk kihirdetni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!