Sport

2016.02.14. 17:04

NB III: Alaposan elverték a sárváriakat

Tatabánya - Kiadós vereséggel kezdte az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi idényét a Sárvár FC.

Tóth Gábor

Tatabánya FC-Sárvár FC 5-1 (3-1)

Tatabánya, 200 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Berényi.

Sárvár: OSVALD - Bedi (Sipos, 77.), SUBICZ, Horváth G., Potyi - Bezdi, Rajos - Csákvári, Németh G., Ódor (Koronczai, 61.) - Tóth L. (Kocsis, 86.). Edző: Takács Gábor.

Gól: Giordano (4.), Pelagias (23.), Garrido (26.), Rocchi 2 (82., 92.), ill. Tóth L. (42.).

Bátortalan játékkal kezdett a vasi gárda, rögön magához ragadta az irányítást a légiósokkal telezsúfolt, esélyesebb házigazda. Szűk fél óra alatt háromgólos előnyre tett szert - a második és a harmadik gól szöglet után esett - és ezzel tulajdonképpen eldöntötte a mérkőzés sorsát. Aztán rendezte sorait a Sárvár, sőt, a félidő hajrájában lőtt góllal visszajött a meccsbe. Fordulás után kiegyenlítette találkozót láthattak a szurkolók, a Sárvár állta a sarat, helyenként jól is futballozott, de kapura nem igen jelentett veszélyt. Végül a hajrában az olasz Lazio korábbi legendája, a Haladásban is megfordult Tommaso Rocchi két góljával végleg pontot tett a találkozó végére. Nem történt meglepetés, a házigazda érvényesítette a papírformát.

Takács Gábor: - Megérdemelten nyert a jó erőkből álló Tatabánya, de a gólkülönbség túlzott. Egy félidőt átaludtunk, fordulás után már voltak jó dolgaink - de ez kevés volt a pontszerzéshez.

További eredmények: Csorna-Győri ETO 1-2, Csepel-III. Kerület 0-0, Diósd-BKV 2-1, Mosonmagyaróvár-Puskás Akadémia II. 6-2, Andráshida-Ferencváros II. 1-2, Dorog-Videoton II. 0-0, MTK II.-Érd 2-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!