Sport

2017.02.24. 18:40

NB III.: az Andráshidát fogadja a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a stabil középcsapatnak számító Andráshidát fogadja szombaton a bentmaradásért küzdő Sárvár.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Andráshida SC (szombat, 14.00). - Kovács László: - Az ellenfél edzője jó barátom, ráadásul a fiam a riválist erősíti játékosként, tehát számomra van azért pikantériája a találkozónak. Sajnos a héten eltemettük édesanyámat, így nehéz volt számomra az elmúlt időszak. De menni, harcolni kell tovább. Az Andráshida masszív, szervezett, összeszokott csapat. Stabil, kőkemény védekezésre épít, a középpályán rendre brusztolós, harcos játékkal rukkol elő, és akad több olyan gyors, technikás támadója, akinek nem kell sok helyzet egy gólhoz. Vagyis nehéz meccsre számítok. Főleg azért is, mert sok a sérültünk: Horváth András és Horváth Dániel biztosan kihagyja az összecsapást, Horváth Valentin, Nagy Zoltán, Rajos Gábor és Maráczi József játéka pedig kérdéses. Így kezdőcsapatot csak a mérkőzés előtt hirdetek. De mese nincs, nekünk pontra, pontokra van szükségünk - ennek megfelelően állunk hozzá mérkőzéshez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!