Sport

2010.09.19. 18:32

NB III. Bakony-csoport: büki bravúr Sárváron, két büntetővel nyert Szombathelyen a ZTE

A labdarúgó NB III. Bakony-csoportjában a 6. forduló meglepetését a vasi rangadón a Bük csapata szolgáltatta, amely Sárváron nyert. A két ősi rivális, a Haladás és a ZTE harmadosztályú csatájában két tizenegyesgóllal maradtak alul a zöld-fehérek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Badacsonytomaj-Tapolca FC-Celldömölki VSE 3-1 (1-1). - Badacsonytomaj, 100 néző, vezette:  Hofbauer P.

CVSE:
Tóth A. - Szilágyi, Kazári B., Győrvári , Györkös - Süle (Ambrus), Mayer  Csákvári (Kovács Sz.), Enyingi (Gaál Gy.), Sebestyén R.  Németh J.  Edző: Csákvári Zsolt.
A mély talajú pályán végig küzdelmes mérkőzést vívott a két csapat. A második félidő elején a Cell eldönthette volna a találkozót, de helyzeteit kihagyta. Ellenfele viszont helyzet nélkül két gólt szerzett, így értékes három ponthoz jutott. A csapatok dolgát megnehezítette a gyenge színvonalú játékvezetés.  - Gólszerzők: Kiss M. (14., 51.),  Csala (75.),  illetve Németh J. (31.).

Csákvári Zsolt: -
Saját magunkat vertük meg.

MTE 1904-Kőszegi SK 4-1 (0-1). - Mosonmagyaróvár, 200 néző, vezette:  Schnellbach.

Kőszeg:
  Molnár - Keresztes, Fehér, Gugcsó Á., Lintner - Weltler (Gugcsó P.), NEISZ, Bozóki, ŐRI - NagyI. (Podoni), Korényi (Horváth Á.). Edző: Őri Gábor.
Ismét magát verte meg a kőszegi csapat, amely előnye és emberelőnye után megijedt a kínálkozó lehetőségtől. - Gólszerzők:  Schmatovich (61., 91.), Böcskör (71.), Dorogi (78.), illetve Őri (43.). - Kiállítva: Szabados (52.), illetve Fehér (71.), Bozóki (73.).

Őri Gábor: -
  Sajnos fegyelmezetlenségünk ismét vereséghez vezetett. Rendet kell rakni a fejekben és alázatosabban készülni a szezon hátralévő mérkőzéseire.


Répcelak SE-Morello.hu Várpalotai BSK 4-2 (2-0). - Répcelak, 200 néző, vezette
:  Nagy T.

Répcelak:
  Kutasi - Takács, Koncz, Lödör, Hajós - VARGA, Csordás, BALIKÓ  TAMÁSI, Tóth Zs. II., Németh G. Edző: Elekes Zoltán.
A nagy lendülettel kezdő hazai csapat tíz perc alatt kétgólos vezetésre tett szert, s ezt a vendégek  a félidő alatt nem tudták ellensúlyozni, miközben a répcelakiak több lehetőséget is kihasználatlanul hagytak. A szünet után is hazai helyzetek jellemezték a mérkőzést, de hamarosan úgy tűnt, meg is elégedtek az eredménnyel. Csak a vendégek szépítő gólja után ébredtek fel a répcelakiak. Még kétszer betaláltak, de a végjátékban ismét hibáztak. - Gólszerzők:  Tóth Zs. II. (4.), Tamási (7., 83.), Varga T. (83.), illetve Szabó (54.), Einkenhof (88.).

Elekes Zoltán: -
A megérdemelt győzelem mellett sajnáljuk, hogy nem tudtuk jobban kiszolgálni a közönségünket.


Sárvár FC-Büki TK 1-2 (1-1). - Sárvár, 180 néző, vezette
:  Szántai.

Sárvár:
 Osvald Márkó - Balassa (Vincze), VARGA, HORVÁTH L., Gosztolya - Sümeghy, Németh, Máthé, Likaj - Sinka, Osvald Márió (Fehér). Edző: Németh József.
Bük:  SÁSDI - Sejber, NYÍRŐ, PADOS, Bolfán - KOVÁCS, Szabó P., Szalai (Weinelt), Szabó B. (VINKOVICS) - Molnár (Savanyó), Szántó. Edző: Takács Gábor.
A hazai csapat kezdett jobban, meg is szerezte a vezetést. A gól után kiegyenlítettebb lett a játék, a bükiek egyenlíteni is tudtak. Szünet után a vendégcsapat harcosabban, keményebben és támadóbban játszott, meg is szerezte a győzelmet érő második gólját. - Gólszerzők: Likaj (6.), illetve Szalai (27.), Vinkovics (85.).

Németh József: -
  A sportban nemcsak a sikerek,  a kudarcok is benne vannak . De sajnos a kudarc hazai pályán duplán fájó.
Takács Gábor: -  Igazából nem játszottunk jól, de küzdöttek a fiúk becsülettel, és ez meghozta az eredményt. Gratulálok nekik.


Szombathelyi Haladás II.-ZTE FC Zrt. II. 0-2 (0-0).  - Szombathely, 200 néző, vezette:  Keszthelyi.

Haladás:
Mursits - Szvoboda (Bezdi), Jagodics, Nagy B., Farkas - Szakály (Kaiser), Radó, Kalász, Czafit - Dancsecs (Horváth D.), Gyurján. Edző: Simon Attila.
Bár a szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtotta a szombathelyi csapat, sajnos a helyzetek kimaradtak. A vendégek a 69. percben jogosan jutottak büntetőhöz, de a végjátékban a játékvezető nagyban befolyásolta a végeredményt. A ráadásban megadott jogtalan tizenegyessel koronázta meg tevékenységét.  -  Gólszerző:  Balázs (69., 93.  mindkettőt 11-esből). 

Simon Attila:  -
A csapat minden tagja jól teljesített, ügyesen játszott.

További eredmények: 

Hévíz-Soproni VSE 2-0 (1-0)
Gól:
Babati T. 31.p., Horváth M. 87.p
Kiállítva: Buza B. illetve Tóth D. mindketten a 90.p.

Lipót-Balatonfüred 1-2 (0-2)
Gól:
Dombi Á. 76.p. illetve Marosvölgyi 41.p., Pető T. 44.p.

Pápa II-.Csorna 1-1 (0-0)
Gól:
Palkó D. 71.p. illetve Molnár G. 88.p.
 
Mosonmagyaróvárról Táncsics Péter, Badacsonytomajrból Gasztonyi Csaba,  Répcelakról Németh József, Szombathelyről Horváth Sándor,  Sárvárról Csempesz Gábor  tudósított.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!