Sport

2017.01.21. 19:31

NB III.: edzésben a Sárvár FC

Zalaegerszeg - Az ugyancsak harmadosztályú Andráshida vendégeként játszott edzőmérkőzést a Sárvár NB III-as labdarúgócsapata. A ZTE műfüves pályáján rendezett meccs döntetlennel zárult.

Tóth Gábor

Andráshida-Sárvár FC 0-0. - Zalaegerszeg, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Sárvár: Horváth B. - Pető, Pados, Rajos, Bezdi, Maráczi - Kun, Horváth D., Ódor - Koronczai, Bencze. Pályára lépett még: Pesti A., Bedő, Schimmer D., Dancsecs, Bajnok, Koltai. Edző: Kovács László.

A felek küzdelmes, kemény meccset vívtak. Mindkét csapat szervezett játékkal rukkolt elő, kevés helyzet akadt, az eredmény igazságos. A vendégeknél a 20. percben a bokasérülést szenvedett Ódor Bálint. A sárváriaknál hat új játékos is pályára lépett: Bencze Zsolt (Ajka), Horváth Dániel (Ajka), Pesti Attila (Andráshida), Bedő Márton (Hévíz), Bajnok Máté (Rábapaty), Koltai Máté (ZTE U19).

A Sárvár FC pénteken 18 órás kezdéssel játssza következő edzőmérkőzését, Szombathelyen az Illés Akadémia műfüves pályáján az Illés Akadémia U19-es csapatával meccsel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!