Sport

2016.09.30. 11:10

NB III.: III. Kerület-Sárvár derbi

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár a III. Kerület vendégeként lép pályára szombaton.

Tóth Gábor

A Sárvár az utolsó előtti a tabellán, az első győzelmére hajt. A III. Kerület jól kezdte a szezont, aztán visszaesett, az utolsó három meccsén nem tudott nyerni, a rangsor 10, helyér csúszott vissza.

III. Kerület TVE-Sárvár FC (szombat, 15.00)

Kovács László: - Jó nevekből álló együttes fogad minket. Ellenfelünknek sok olyan játékosa van, aki képes meccseket eldönteni - elég talán a szabadrúgásból is életveszélyes Kenesei nevét megemlíteni. Az elmúlt hetekben lépegettünk előre, most is korábbi fordulókban már megszokott szervezett játékot, zárt, precíz védekezést várom a fiúktól. De támadásban most már több kell, mert az egy pontokkal nem sokra megyünk. Megpróbálunk meglepetést okozni, nyerni. Dancsecs játéka sérülés, Maráczi szereplése betegség miatt kérdéses, az egyaránt sérült Koronczai és Klauzer viszont biztosan kihagyja a meccset. Sok a kérdőjel, ezért kezdőcsapatot csak a meccs előtt hirdetek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!