Sport

2015.07.31. 18:35

NB III.: kezd a Sárvár FC

Sárvár (tg) – A 2015/2016-os NB III-as labdarúgó-bajnokság nyitómeccsén a Sárvár a nehéz ellenfélnek tűnő Tatabányát fogadja szombaton.

Tóth Gábor

Sárvár FC–Tatabánya FC (szombat, 17.30). – Németh József: – Annyit tudunk ellenfelünkről, hogy edzőt váltott a nyáron, továbbá néhány neves játékos is elhagyta a csapatot, most sok a fiatal a keretben. Jól sikerültek a felkészülési meccsei, egy szervezett, motivált csapatra számítok – és nehéz, hajtós bajnokira. Mindenki szeretne jól rajtolni, természetesen mi is. Legalább egy pontot remélek, de ha azt nyújtjuk, amit tudunk, akkor a győzelemre is van esélyünk. A Tatabánya komoly múlttal rendelkező csapat, szerintem az idén egy erős középcsapat lesz. A tavaly oda-vissza legyőzött minket, erre most nem kerülhet sor. Galambos és Csire játékengedélye még nem érkezett meg, kérdéses a szereplésük. – Összeállítás: Osvald – Potyi, Subicz, Horváth A., Ambrus – Tancsics, Rajos – Sipos, Klauzer, Tóth L. – Kocsis.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!