Sport

2017.05.22. 18:50

NB III.: menetel a Sárvár FC

SÁRVÁR - Gőzerővel menekül a kiesés elől, az NB III-as labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában is nyert a Sárvár FC - ezúttal a Gyirmót II. volt az áldozat.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Gyirmót FC Győr II. 2-0 (1-0)

Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Sipos T.

Sárvár: Horváth B. - Maráczi, PADOS, Nyírő, Nagy Z. - Bezdi, KUN, RAJOS, HORVÁTH A., Horváth V. - CSÁKVÁRI. Edző: Kovács László.

Gólszerző: Maráczi (12.), Csákvári (48.).

Csákvári Zsolt jól futballozott, gólt rúgott Fotó: Sárvár FC

A Sárvár jó formában, zsinórban szerzett három győzelemmel a háta mögött futott neki a mérkőzésnek. Ennek megfelelően agresszívan, motiváltan kezdte a játékot. És Maráczi szabadrúgásgóljával korán előnybe is került - Maráczi egyébként már harmadik gólját szerezte szabadrúgásból a szezonban. A hátrányba kerül gyirmótiak rendezték a soraikat, próbáltak támadólag fellépni. Amit a stabilan védekező Sárvár kihasznált, remek kontrákat vezetett, de a helyzetek kimaradtak. Rögtön a fordulás után azonban Csákvári értékesített egy kapusról kipattanó labdát - és ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A vendégek nem tudtak újítani, nem jelentettek veszélyt a hazai kapura. A sárváriak ugyanis szervezetten, éretten futballozták le a második félidőt.

Kovács László: - Gratulálok a fiúknak, szervezetten futballoztak, igazi csapatmunkával megérdemelten nyertünk.

További eredmények: Veszprém-III. kerület 2-0, Csepel-Ajka 1-0, Hévíz-Bp. Honvéd II. 0-0, Andráshida-Puskás Akadémia II. 1-3, Érd-Videoton II. 5-1, Győri ETO-Csorna 2-1. A Kaposvár-Diósd mérkőzés elmaradt - a Diósd nem állt ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!