Sport

2016.08.13. 18:40

NB III.: otthon kapott ki a Sárvár

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Sárvár hazai pályán kapott ki a patinás Kaposvártól.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Kaposvári Rákóczi FC 1-3 (0-2)
Sárvár, 400 néző, NB III-as labdarúgó-bajnokság, vezette: Kovács G.
Sárvár: Osvald - PADOS, Subicz, Horváth A. (DANCSECS, 46.), Nagy Z. (Hoós, 46.) - Manganelli, Bezdi, RAJOS - Maráczi, Pető (Kun, 64.), Klauzer. Edző: Takács Gábor.
Gól: Rajos (59.), ill. Hujber T. (16.), Nagy K. (33.), Havas (81.).

Óvatosan kezdtek a csapatok, ám Subicz hibáját kihasználva gyorsan előnybe kerültek a vendégek. Sőt bő fél óra elteltével mér két góllal vezetett a vendég, ugyanis gólra váltott egy szabadrúgást. A 45. percben Maráczi elcsípett egy hazaadást, egyedül vezette kapura a labdát, ám röviden csinálta meg a cselt, a kapus lelopta a lábáról a labdát. Fordulás után átvette az irányítást a Sárvár - Rajos higgadt megoldása szépítést ért. Ám összességében elmaradtak a nagy hazai helyzetek, mert nem sikerültek a beadások, az utolsó passzok. Ettől függetlenül nyomott a házigazda. Ám egy újabb hazai figyelmetlenség a meccs végét jelentette: kaposvári szöglet után könnyedén fejelhetett gólt az egyedül hagyott vendégjátékos. Nem volt igazi átütőerő a hazaiak játékában, a kaposvári győzelem megérdemelt.

Takács Gábor: - A mérkőzés elején elkövettük a szokásos hibánkat, aztán futhattunk az eredmény után. A 2. félidőben jobban, támadóbb szellemben játszottunk, a levegőben lógott az egyenlítés, de egy pontrúgás a hajrában megpecsételte a sorsunkat. A győzelmet jobban akaró csapat nyert...

Címkék#Sárvár FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!