Sport

2017.02.12. 19:55

NB III.: szombaton már bajnok vár a Sárvárra

Celldömölk - Utolsó felkészülési mérkőzésén a megyei I-es CVSE vendégeként nyert a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapata. Szombaton már bajnoki következik.

Tóth Gábor

Celldömölki VSE (megyei I.)-Sárvár FC (NB III.) 1-3 (1-1)n- Celldömölk, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács B.

Sárvár: Osvald - Bedő, Pados, Rajos, Maráczi - Pető, Bezdi, Kun, Ódor - Dancsecs, Koronczai. Csere: Horváth B., Nagy Z., Nyírő, Csákvári, Hoós, Kovács D., Bailó, Horváth V., Schimmer. Edző: Kovács László.Gól: Németh J., illetve Dancsecs, Hoós, Bailó.

Heves hózápor nehezítette meg a csapatok dolgát, de a játékosok gyorsan alkalmazkodtak az időjáráshoz. A felek jó iramú meccset vívtak, a Celldömölk felvállalta a nyílt- sisakos játékot, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. Fordulás után azonban a Sárvár fokozatosan vendéglátója fölé nőtt, végül biztosan, megérdemelten nyert.

A Sárvár több edzőmérkőzést már nem játszik. A vasi alakulat február 18-án, szombaton (14.00) a Kaposvár vendégeként megkezdi az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi szezonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!