Sport

2014.09.14. 15:25

Győztes szezonnyitó - Nehezen, de nyert a HVSE női kézicsapata

Szombathely - Győzelemmel kezdte a 2014/2015-ös szezont a Haladás VSE NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

Haladás VSE–Pénzügyőr SE Budapest 26-25 (11-11)

Szombathely, 300 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Baranyai N., Baranyai Zs.

HVSE: Hajduk – Mayer 4/2, Jámbor 2, Debreczeni 3, Pukler, Szecsődi 3, SZENDREI 6. Csere: TÖMŐ (kapus), Gönczöl, Mórocz, Császár 3, GAYLHOFFER 5. Edző: Bölöni Roland.

Pénzügyőr: Pásztor – Minárovics, TÓTH 7/2, DEÁK 6, Tarjányi 4, Krizsán 4, Csajbók 1. Csere: Brunner (kapus), Veszteg, Csóka 3, Bárdos, Kodela. Edző: Viglási Zsuzsanna.

Bölöni Roland: – Idény eleji formában játszottunk, ennél csak jobb jöhet a folytatásban.

Nehezen lendült játékba a HVSE. Elsősorban nem is azért, mert olyan jó volt az ellenfél, hanem saját magát kellett volna legyőznie a szombathelyi társaságnak. A házigazda ugyanis szemmel láthatóan idegesen, kapkodva, sok hibával kézilabdázott. Így az első félidőben felváltva vezettek a felek. Fordulás után megnyugodott, rendezte sorait a házigazda, egyre nagyobb sebességre kapcsolt, a Pénzügyőr egyre nehezebben tartotta a lépést (49. perc: 23-19). És bár a hajrában (56. perc: 26-23) nagyot küzdött a fővárosi gárda, a hazai győzelmet már nem fenyegette veszély. Legyűrte ellenfelét, győzelemmel rajtolt a HVSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!