Sport

2013.05.09. 14:05

Nem döntős az NYME

Szombathely - Kettős győzelemmel a TF együttese jutott a férfi röplabda egyetemi-főiskolai (MEFOB) bajnokság négyes döntőjébe az NYME SEK ellenében.

Horváth Erika

A párosmérkőzés esélyese a TF volt, ezt igazolva a fővárosban 3:0-ra bizonyult jobbnak. A visszavágón hamar három-négypontos előnybe került az NB I-es játékosokkal tűzdelt budapesti együttes, és ezt tartotta is a játszma végéig (20-25). A második játékrészben még inkább megmutatkozott a vendégek nagyobb játéktudása, a szombathelyiek lelkesedéssel nem tudták pótolni ezt a különbséget (18-25). De nem adták meg magukat, és akarásuk a harmadik szettben meghozta gyümölcsét (25-23). A folytatás már kurtára sikeredett, miután Molnár felugrásos bombanyitásaival szemben nem volt ellenszerük a vasiaknak (10-25).

Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ-Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar 1:3 (-20, -18, 23, -10)

Szombathely, férfi röplabda MEFOB negyeddöntő, visszavágó.

NYME SEK:  Bai I., Oláh, Kaposi, Bai T., Saitz, Hanzmann. Csere:  Bernáth (liberó), Garamvölgyi. Edző:  Biróné Ilics Katalin, Gőczi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!