Sport

2016.10.17. 19:02

Nem hozták a legjobb formájukat a vasiak

Pécs - A vízilabda-ob I/B. 4. fordulójában az AVUS 10-6-ra kikapott a Pécsi VSK-PSN vendégeként. A vasiak a második és harmadik negyedet átaludták.

Pum András

Pécsi VSK-PSN-AVUS 10-6 (2-3, 3-1, 3-0, 2-2). Pécs, ob I/B-s mérkőzés, vezette: Csizmadia, Pintér.


Karácsonyi Vazul jól játszott, két gólt szerzett a Pécs ellen Fotó: Unger Tamás

AVUS: Kovács B. - Cvetic, Hajmási, Ekler B. 2, Takács, Kutasi 2, Karácsonyi 2. Csere: Doma, Polcsik, Sági, Galambos. Edző: Matajsz Márk.

Jól kezdték a mérkőzést a szombathelyiek, az első negyed után 3-2-re vezettek. Ám a következő két negyedben a mecsekaljaiak egy 6-0-s rohammal megfordították a meccset. Ráadásul ebben a periódusban a vasiak két büntetőt is kihagytak. Az utolsó negyedben még megpróbált felállni az AVUS, ám már csak kozmetikázni tudott az eredményen.

- Sajnos a támadójátékunk gyenge volt, nem tudtuk a centereket megjátszani. A pécsiek három ob I-es visszajátszója összesen nyolc gólt szerzett. Hiába készültünk fel belőlük, nem sikerült megfognunk őket. Ezúttal a védekezésünk sem működött rendesen, kaptunk könnyű gólokat, és kevés volt a blokk. Egyedül Karácsonyi Vazul teljesítményét tudom kiemelni - mondta Matajsz Márk, a csapat vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!