Sport

2014.04.09. 09:15

Hazai fordulóval zárt a SZoESE-Sprint

Szombathely - Az NB II-es férfi röplabda-bajnokság utolsó fordulójában sem sikerült mérkőzést nyernie a SZoESE-Sprint SC csapatának.

Horváth Erika

Hazai környezetben, az egyetemi csarnokban zárta NB II-es szereplését a SZoESE-Sprint SC csapata. Sajnos a záró fordulóban sem álltak az egyetemisták a csapat rendelkezésére, a Bai testvérek pedig munkahelyi elfoglaltság miatt nem tudtak játszani.

SZoESE-Sprint - FINO Kaposvár (ifi) 0:3 (-18, -15, -18). Becsülettel helytálltak a szombathelyi fiatalok, de ennél többre nem volt esélyük.

SZoESE-Sprint SC - Szegedi TE EHÖK SE 0:3 (-9, -13, -20). Az első két játszmában gyenge nyitásfogadásuk miatt nem tudtak nagy ellenállást kifejteni a hazaiak. A harmadikban már koncentráltak voltak, és csak a végjátékban tudta maga javára fordítani a szettet a Szeged.

SZoESE-Sprint SC - Gorter Kecskemét RC (ifi) 0:3 (-11, -21, -14). Vasárnap, a második játéknapon a bajnok Kecskemét ificsapata volt a szombathelyiek ellenfele. Az első, sima szett után kiegyenlített lett a játék, de a jobb erőkből álló vendégek nem engedték ki a kezükből az irányítást. A harmadik játékrészben pedig korán elhúztak, a szombathelyiek csak kozmetikázni tudtak az eredményen.

A SZoESE-Sprint csapatában pályára léptek: Pék Marcell, Gueth Roland, Pukler Márton, Ujvári Tamás, Sipos Zoltán, Gőczi Roland, Foki Norbert, Marsai Richárd, Karba Zsolt, Becker Emilio. Edző: Gőczi István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!