Sport

2013.04.29. 16:05

Nem szegte kedvüket a hazai vereség

Továbbra is elszántan készül a Paks ellen a Lami-Véd Körmend együttese, amely az idén már hetedszer, a rájátszásban harmadszor csap össze az Atomerőmű gárdájával. A mérkőzés kedden 18 órakor kezdődik az atomvárosban.

Németh Zsolt

- Sajnos nem sikerült jól kezdenünk legutóbb, és bár voltak jó periódusaink, volt erőnk felzárkózni, az ASE így is visszavette a pályaelőnyt - mondta Hencsey Tamás, a piros-feketék vezetőedzője.

Kutasi Gergely csak injekció segítségével tudott pályára lépni (Fotó: Szendi Péter)

- Kutasi úgy vállalta a játékot, hogy a kezdés előtt negyed órával kapott injekciót a sérült sarkába, Grebenárnak pedig a szünetben varrták össze az állát. Ráadásul másoknak is vannak kisebb problémái, de ilyenkor már mindent félre kell tenni, össze kell szorítani a fogakat. Az idegenbeli győzelem után most nyilván magabiztosabbak lesznek a paksiak. Pénteken még mindenképpen játszunk itthon, ezért el kell gondolkodnunk azon, hogy bevessünk-e mindenkit, kockáztatva még súlyosabb sérüléseket, vagy inkább a negyedik mérkőzésre összpontosítsunk. Meglátjuk, mit hoz a találkozó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!