Sport

2017.02.09. 19:22

Nem tudták a Vadmacskák tempóját tartani a SZoESE-sek

Nagykanizsa - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában a Kanizsa vendégeként kapott nagy verést a Szombathelyi Egyetemi SE.

Tóth Gábor

Kanizsai Vadmacskák SE-Szombathelyi Egyetemi SE 88-43 (16-5, 21-13, 28-12, 23-13). - Nagykanizsa, 100 néző, vezette: Koncsek, Fleischmann

SZoESE: Gusztafik 5, Simon 4, Szabó-Haklits 6/6, Uszkai 2, Molnár -. Csere: PLÓZER 16, Orsós-Bogdán 6/6, Hajdinák -, Kovács 4. Edző: Szabó László.Hétfőn egyetemi bajnokságot játszott a SZoESE, edzésre nem volt idő, így szerdán fáradtan utazott Kanizsára a társaság. Ráadásul több hiányzó is akadt, köztük a két sérült kulcsember, Czinder és Jakubovics.Gyengén - és bátortalanul - kezdte a találkozót a vendég, szerencséjére a házigazda (is) rossz dobóformát fogott ki. A második negyedre valamelyest feljavult a SZoESE játéka, de a Kanizsa is belelendült, így nagyszünetben már tetemes volt a hazaiak fórja (20. perc: 37-18).

Fordulás után a szombathelyiek mindent megpróbáltak, de nagyon sokat hibáztak, a távoli dobások mind leperdültek a gyűrűről, és szerencséjük sem volt. Biztosan nyert a Kanizsa.Szabó László: - Ez volt az a mérkőzés, amikor semmi nem jött össze. Ráadásul védekezésben és támadásban is gyengét nyújtottunk, a legtöbb játékosunk még az átlagot sem hozta. Pozitívumként egyedül a fiatal Plózer Petra teljesítményét emelhetem ki.A SZoESE legközelebb február 18-án, szombaton (14.00) játszik bajnokit, az ELTE-BEAC Újbuda gárdáját fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!