Sport

2015.10.04. 14:02

Nem volt esély - A Viktória 5-2-re kikapott a Győrtől

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Viktória ugyan 1-0-ra vezetett, ám végül 5-2-re kikapott az ETO vendégeként.

Pum András

Győri ETO -Viktória-Trend Optika FC 5-2 (3-1)

Győr, 80 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Németh I

Győri ETO: Mészár Fleck, Sister, VÍGH (Zemlényi, 80.) Fél P. Soós, ÖREG, Fél A., Németh L. SÜLE (Szűcs, 85.), Kovács L. (Kalmár, 76.). Edző: Horváth István.

Viktória: Dömsödi Harsányi, Ferencsik, Balogh, Vörös Kun (Fábián, 46.), Csidei, MANHART SZAKONYI, Siklér (Kiss Zs., 60.), Rózsa. Edző: Bánfalvi Attila.

Heike Manhart két gólt lőtt  Fotó: Unger Tamás

Egy szöglet után Manhart révén korán vezetést szereztek a szombathelyiek, és jól is is futballoztak. Ám fordult a kocka, a Viktória játéka visszaesett, a Győr feljött, átvette az irányítást, és szünetre már 3-1-re vezetett. Fordulást követően a szél a vasiakat támogatta, akik ezt kihasználva nagy rohamokat vezettek, kockáztattak, ám a hazaiak egy kontra után 4-1-re elhúztak, majd egy újabb kontrából megszerezték ötödik góljukat is.

A gólkülönbség nem reális, hiszen a szombathelyiek 1-3 után kockáztattak, ám ez nem jött össze, így a győriek simának tűnő győzelmet arattak. Ettől függetlenül a hazaiak futómennyiségben a viktóriások fölé nőttek. Gólszerzők: Süle 2 (34., 45.), Öreg 2 (58., 82.), Vígh (20.), illetve Manhart 2 (3., 86.).

Bánfalvi Attila: - Nagyon csalódott vagyok, nem is elsősorban az eredmény, hanem a mutatott játék miatt.

További eredmények: Femina- Kóka 4-1, MTK -Astra, FTC -Szeged.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!