Sport

2016.11.29. 15:45

NLG-s lányok labdás sikerei

Az NLG-s lányok három csapatsportág megyei diákolimpiai döntőjében is első helyen végeztek.

Vastag Nándor

Befejeződtek az igazolt középiskolás versenyzőknek kiírt csapatsportágak megyei diákolimpiai döntői. Fiú kézilabdában a Szentgotthárd és térsége Általános Iskola és Gimnázium (SZOI), kosárlabdában a körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium, röplabdában a Kanizsai Dorottya Gimnázium végzett az első helyen. A lányoknál mindhárom sportágban a Nagy Lajos Gimnázium csapatai bizonyultak legjobbnak. A győztesek országos elődöntőben folytathatják szereplésüket, míg a második helyezettek selejtezőben vívhatják ki a továbbjutást.

Az V-VI. korcsoportos, „A" kategóriás megyei döntők végeredményei. Kézilabda, fiú: 1. Szentgotthárd és térsége, 2. Berzsenyi, Celldömölk. Lány: 1. NLG, 2. Kölcsey, Körmend, 3. Kereskedelmi. Kosárlabda, fiú: 1. Kölcsey, 2. NLG, 3. Bolyai és Gépipari. Lány: 1. NLG, 2. Bolyai. Röplabda, fiú: 1. KDG, 2. Savaria, 3. Gépipari. Lány: 1. NLG, 2. KDG, 3. Horváth Boldizsár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!