Sport

2016.10.21. 18:45

Orvosok fociztak jogászok ellen

Szombathely - Alaposan elverték, 7-0-ra győzték le az orvosok a jogászok Vas megyei labdarúgó-válogatottját.

Tóth Gábor

Az évente egyszer esedékes, 26. alkalommal kiírt vasi jogász válogatott-vasi orvos válogatott barátságos labdarúgó-mérkőzésnek az Illés Akadémia adott otthont. Az előző két meccset a jogászok nyerték, így fűtötte a visszavágás vágya az orvosokat.


Azért nincs harag. A meccs után összeállt egy közös képre a vasi orvos- és a vasi jogászválogatott Fotó: Jancsó András

A 2x35 perces találkozót - amit helyesebb talán presztízsmeccsnek nevezni - a jogászok kezdték jobban, két távoli lövéssel veszélyeztettek. A 20. percben az első igazán nagy helyzet az orvosok előtt adódott, amikor egy szögletből dr. Zsemberi a felső lécet találta el, majd a kipattanót dr. Molnár is a kapufára fejelte. Kiegyenlített mecset vívtak, szép támadásokat vezettek a felek. A 26. percben dr. Jánó latinos passzából dr. Rózsa vette be a jogászok kapuját (1-0). Majd a nagy kedvvel játszó Rózsa még egy gólt szerzett az első félidő hajrájában (2-0). A második félidőt dr. Molnár gólja nyitotta (3-0) - ekkor úgy tűnt, mintha a jogászok feladták volna. Dr. Torják öngólja rontotta tovább a jogászok esélyeit (4-0). Aztán következett ismét egy Rózsa-gól (5-0), de még dr. László találata és dr. Molnár újabb, második gólja is belefért a meccsbe (7-0). Így az orvosok kiütötték a jogászokat.

Érdemes megemlíteni, hogy a már 26 éves múltra visszatekintő párharcban dr. Hajós és dr. Kövesdi 25, míg dr. Zsemberi 23 alkalommal lépett pályára.

A két csapat névsora, orvosok: dr. Somogyi Gábor, dr. Molnár Mátyás, dr. Varga Máté, dr. Rózsa Botond, dr. Zsemberi György, dr. Vörös Zsolt, dr. Jánó Zoltán, dr. Kóger Tamás, dr. Hajós György, dr. Simon István, dr. László Levente, Németh Krisztián. Jogászok: Varga Dávid, dr. Pálffy Balázs, dr. Bíró Barnabás, dr. Komp Bálint, dr. Csatár Miklós, dr. Tar Ferenc, dr. Sütő Roland, Iskum Dániel, dr. Torják Norbert, dr. Kovács Kornél, dr. Tóth András, dr. Kövesdi Zoltán, dr. Németh Zoltán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!