Sport

2016.08.16. 18:25

Osztrák-magyar tenisz

Kőszeg - Szép hazai sikerek születtek a 4. Kőszeg Open osztrák-magyar, felnőtteknek kiírt tenisztornán.

Tóth Gábor

A Kőszeg Open a 18 állomásból álló osztrák körverseny, a Burgenland Tennisoutlet egyetlen magyar versenye - a 12. állomás a sorban (a legjobbak október közepén a sorozat döntőjében szerepelhetnek). Az erőpróbán csak osztrák játékengedéllyel rendelkező teniszezők léphettek pályára, a magyar színeket kizárólag a kőszegi klub játékosai képviselték. A versenyt férfi egyes, férfi egyes +45 és +55, férfi páros és férfi páros +45 kategóriákban írták ki. A háromnapos tornán összesen 41-en vettek részt.

A férfi nyílt egyéni dobogósai. Balról Balázs Bence, Sákovics Péter, Bariska Zsolt - és Maitz Pál versenyigazgató Fotó: Kőszegi SE

Eredmények, férfi egyéni: 1. Sákovics Péter, 2. Balázs Bence, 3. Bariska Zsolt. +45: 1. Pálóczi László, 2. Mayer László, 3. Motycka Andreas. +55: 1. Szabó Ferenc, 2. Nagy Pál, 3. Nagy István. Férfi páros: 1. Gudics Péter, Horváth Gábor, 2. Lepold Gábor, Balázs Bence, 3. Fuchs Christian, Pfneisl Josef és Sákovics Péter, Gál Zoltán. +45: 1. Nagy Pál, Pálóczi László, 2. Szabó Ferenc, Nagy István, 3. Motycka Stefan, Motycka Andreas és Dévai Gábor, Mayer László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!