Sport

2016.05.01. 18:06

Ötöt kapott a Sárvár FC

Budapest - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában a kiesés elől menekülő Sárvár a BKV vendégeként futott bele nagy vereségbe.

Tóth Gábor

BKV Előre-Sárvár FC 5-1 (1-0)
Budapest, 100 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szilágyi.
Sárvár: Osvald - Csákvári, Subicz, Bezdi, Pupp - Manganelli, Rajos, Lempeg - Németh G., Kocsis, Ambrus (Török, 60.). Edző: Takács Gábor.Gól: Csepregi 2 (45., 60.), Herczeg (66.), Csikortás (73., 11-esből), Németh Á. (90.).

A sárváriak eléggé viharvert állapotban utaztak el a meccsre, sérülés miatt Horváth A., Bedi N., Klauzer Á., Sipos B., Koronczai O. és Ódor B., míg eltiltás miatt Tóth L. hiányzott. Ennek ellenére jól kezdtek, és a folytatásban is ki-ki meccset vívtak ellenfelükkel a vasiak, kapura veszélyesen futballoztak. Ám a félidő utolsó percében egy eladott labdát góllal büntetett a házigazda. Fordulás után támadó szellemben lépett pályára a Sárvár, el is jutott az ellenfél kapujáig, ám a lehetőségek kimaradtak. A BKV viszont két kontrát is gólra váltott, majd egy - véleményes - 11-esből is betalált. Az utolsó pillanatban szerzett ötödik fővárosi gól már csak a kegyelmdöfés volt. A hazai győzelem megérdemelt, de nem volt ekkora különbség a felek, között, között, mint azt az eredmény sejteti.

Takács Gábor: - Az első félidőben jól futballoztunk, de sajnos a mérkőzést nagyban befolyásolta, hogy közvetlenül a szünet előtt gólt kaptunk. Fordulás után ki kellett támadnunk, az ellenfél pedig rutinosan büntette az amatőr hibáinkat...

További eredmények: Dorog-Balatonfüred 5-0, Tatabánya-Csepel 3-1, Diósd-Érd 1-1, Puskás Akadémia II.-III. Kerület 3-2, Mosonmagyaróvár-Videoton II. 3-2, Ferencváros II.-Győri ETO 2-1, Csorna-MTK II. 3-1.

Címkék#Sárvár FC

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!