Sport

2015.08.28. 13:30

Ötöt rúgtak az U19-esek - A magyar női csapat két meccsen 15-öt vágott Ciprusnak

Felkészülési mérkőzésen másodszor is legyőzte Ciprust a magyar női U19-es válogatott. Turtóczki Sándor együttese 5-0-ra nyert.

Pum András

Az első büki edzőmérkőzésen a magyar női U19-es válogatott 10-0-ra kiütötte Ciprust. A második találkozó valamivel szorosabb eredményt hozott, de játékban szinte ugyanakkora volt a különbség a gárdák között. Turtóczki Sándor szövetségi edző alakulata a Schildkraut – Nagypál, Németh H., Bokor, Szabó D. (Turányi, 78.) – Gruber, Farádi-Szabó (Németh N. 24.) –spo Szakonyi (Csányi Diána, 62.), Kaján, Magyarics (Gelb, 82.) – Kocsán (Kós, 78.) összeállítású csapatot küldte pályára.

Magyarics Zoé 82 percet játszott a második meccsen (Fotó: Unger Tamás)

A magyar csapat annak ellenére is magabiztosan győzött, hogy a ciprusiak – okulva a 10-0-s vereségükből – beásták magukat kapujuk elé. A magyar csapat 3-0-s félidő után 5-0-ra győzött, a gólokat Bokor 2 (17., 39.), Kocsán (6.), Kaján (57.), Németh N. (64.) szerezte. A két Viktória-futballista közül Magyarics Zoé kezdőként 82, Szakonyi Emese 62 percet töltött a pályán.

– Nehéz volt feltörni a védőfalat, és nem játszottunk igazán jól, de közepes teljesítménnyel is nyertünk – értékelt Turtóczki Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!