Sport

2014.10.13. 14:00

Remek formában a Bük, a Szentgotthárd

Szentgotthárd, Bük - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságban a Szentgotthárd negyedik mérkőzését is megnyerte, a nőknél a Bük megyei rangadón verte a vendég Sárvárt.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK _Ácsi Kinizsi SE 29-25 (14-15). - Szentgotthárd, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Ács, Tóbiás.

Szentgotthárd: Orbán - Csipszer 2, Mákos P., Hegyi 2, SINKA 5/1, PARS 9/2, Szakács 4. Csere: SURÁNYI, Szoták (kapusok), Vilics, Ernst P., Mákos M. 1, HUSZÁR 5, Katona, Gáspár, Vadász 1. Edző: Ernst Attila.

Jó erőt képviselő, masszív csapatot látott vendégül a Gotthárd. Ráadásul a hazaiak a hétközi kupamérkőzéssel a lábukban léptek pályára, fásultan mozogtak, sok hibával játszottak. Így jóideig az Ács volt előnyben. A második félidőben feljavultak a hazaiak, de csak az 55. percben tudtak egyenlíteni (24-24). A hajrát pedig jobban bírták erővel, felőrölték ellenfelüket, és kicsikarták a 4. győzelmüket. Ifi: 41-15.

A büki Sebestyén Anett négy góllal, hasznos játékkal járult hozzá csapata győzelméhez
Fotó: Unger Tamás

Dr. Lupo-Büki TK_ Sárvárfürdő Kinizsi 25-23 (13-12). - Bük, 200 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Takács G., Varga S.

Bük: Harasztovics - Szalai 4, Udvardi 6/1, Németh D. 1, Pataki 1, Sebestyén 4/2, Hegyi. Csere: Palkovits (kapus), Pup 1, Binder 4, Szenczi, Ravadits 2, Pukler 2, Bősze, Csóka, Szabó. Edző: Mátés István.

Sárvár: Márkus Kazári 3, Bősze 3, Fehér 2/1, Soós P. 5/2, Horváth C. 1, Farkas 6. Csere: Varga Á. (kapus), Vajda 2, Soós R., Nardai 1. Edző: Kern Lajos.

Ugyan a hazaiak lőtték az első gólt, de a folytatásban a motivált Sárvár akarata érvényesült (14. perc: 4-7). Az esélyesebb bükiek a félidő végén tudták csak átvenni a vezetést. Fordulás után úgy tűnt, hogy a vendéglátó magára talál, és érvényesíti a papírformát (44. perc: 20-15). Ám a vendégek nem adták fel, az utolsó pillanatig nyílttá tették a megyei rangadót. Nagy csatában csikarta ki a győzelmet a Bük. Ifi: 23-22.

Mátés István: - Nem voltunk elég koncentráltak, sok hibával játszottunk, de így is nyertünk. Ráadásul negyedik bajnokinkon a negyedik győzelmünket arattuk, és a tabella élére álltunk.

Kern Lajos: - Teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Sorsunkat azonban megpecsételte Horváth Cintia sérülése, valamint az, hogy különböző okok miatt eleve kevesen voltunk. Az eredménnyel nem, de a mutatott játékkal elégedett vagyok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!