Sport

2017.02.02. 19:02

Pályán a SZoESE

Szombathely - Az amatőr NB I-es női kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában a nehéz helyzetben lévő SZoESE pénteken 18 órakor a TFSE gárdáját fogadja.

Tóth Gábor

A Szombathelyi Egyetemi SE nehéz helyzetben várja a mérkőzést - egyben az NB I-es pontvadászat folytatását -, ugyanis két kulcsjátékosa, Czinder Adrienn és Jakubovics Dóra is térdsérülést szenvedett az egyetemi bajnokság legutóbbi mérkőzésén, mindkettőre hosszabb kihagyás vár. Ráadásul a SZoESE sereghajtóként, a TF pedig éllovasként fut neki a találkozónak.

- Roppant balszerencsésen alakul a szezonunk, egymást érik a sérülések, talán kétszer nem tudtunk kiállni ugyanazzal a kezdőötössel - sóhajtott nagyot Szabó László, a SZoESE trénere. - Ez meg is látszik az eredményeinken. A TF ellen még a bokasérüléssel bajlódó Molnár Anna játéka is kérdéses. Nagyon úgy tűnik, hogy a mérkőzésen - illetve a bajnokság folytatásában - komolyabb szerephez jutnak a fiatalok, illetve azok a játékosok, akik eddig kevesebb időt töltöttek a pályán. Tét nincs rajtunk, megpróbálunk felszabadultan játszani, gyakorolni olyan dolgokat, amelyeket tudunk, aztán majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Bízom a tisztes helytállásban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!