Sport

2015.08.28. 14:35

Pihenőn a Sárvár FC

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 5 fordulójában szabadnapos a Sárvár.

Tóth Gábor

A Sárvár a bentmaradás reményében futott neki a 2015/2016-os szezonnak. Kezdésként ikszelt a vendég Tatabányával (3-3), majd kikapott Csepelen (1-2), aztán hazai pályán bukott az MTK ellen, (1-2), végül Balatonfüredről hozott el egy pontot (2-2). Az 5. játéknapot kihagyja a csapat, ugyanis szabadnapos.

– Sokkal jobb rajtban bíztunk – árulta el Németh József, a sárváriak edzője. – A Tatabánya ellen 3-1-es vezettünk, onnan csúszott ki a kezünkből a győzelem. És a legutóbbi, balatonfüredi meccsen is volt esélyünk a sikerre. Ezek a pontok nagyon hiányoznak. Játékban alakul, fejlődik a csapatunk, de védekezésben még nagyon sokat kell javulnunk. Erősödöt a mezőny, sok jó – profi, félprofi – csapat, nehéz szezon elé nézünk. De a bentmaradás szerintem teljesíthető feladat. Pánik nincs, dolgozunk tovább, Takács Gábor edzőkollégámmal együtt bízunk a csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!