Sport

2017.02.03. 18:42

Pingpongasztalnál az utánpótlás

Mosonmagyaróvár - Két versenyen is volt lehetőségük megméretni magukat, tapasztalatot szerezniük az utánpótláskorú asztaliteniszezőknek.

Horváth Erika

Az év első utánpótlás ranglistaversenye hagyományosan a Budapest-bajnokság - asztalhoz álltak versenyzők a SZAK-Sportiskolából és a Celldömölki VSE-ből is. A szombathelyieknél a legjobb egyéni teljesítmény az ifjúsági korú Benkő Anett nevéhez fűződik, aki kiváló játékkal a negyeddöntőig jutott, és végül a nyolcadik helyet szerezte meg. A CVSE-s Baranyai Domonkos szintén az ifik között a nyolcaddöntőig ért el, akárcsak a serdülőknél a SZAK-os Rónafalvi Petra.

A Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megye legfiatalabb igazolt asztaliteniszezőit felvonultató, Mosonmagyaróváron megrendezett újonc nyugat-dunántúli régiós viadalon a SZAK-Sportiskola öt játékossal képviseltette magát. Hárman éremmel térhettek haza. A még csak nyolc éves Molnár Liza az U11-esek között a legjobbnak bizonyult, az U13-as korosztályban pedig bronzérmes lett. Az U13-ban Puklér Júlia jutott el a döntőig, ezüstéremmel zárt. A fiúknál az U11-es korcsoportban Horváth Gábor ezüstérmet szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!