Sport

2016.08.26. 19:35

Rába-parti összecsapás

Szombathely - A női labdarúgó NB I. 3. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Viktória FC a Győri ETO vendége lesz.

Pum András

A nyáron alaposan átalakult, megerősödött győriek - érkezett Romániából többek között az exviktóriás Dénes Dorka is - két győzelemmel kezdték a bajnokságot. A Rába partján 2-0-ra verték a Budapest Honvédot, majd 3-1-re nyertek az Újpesti TE ellen. Figyelemreméltó a két siker, de tegyük hozzá: két újoncot vertek a zöld-fehérek. A Viktória a nyitányon 3-1-re múlta felül az Újpestet, majd gólnélküli döntetlenre végzett az MTK vendégeként.

Siklér Kinga (balról) gólerős játékára nagy szükség lesz Fotó: Unger Tamás

- Csakúgy mint a mi keretünk, a győrieké is jelentősen megerősödött a nyáron - szögezte le Csordás Csaba, a Viktória vezetőedzője. - Különbség, hogy nálunk Harsányi Andrea és Magyarics Zoé változatlanul sérült, s mivel két meghatározó játékosról van szó, visszatérésük után látszik majd csapatunk valódi ereje, igazi arca. Legutóbb a Győr elleni páros meccsen szereztük meg a bronzérmet, így biztosan revansot akar venni a Rába-parti együttes. Nekünk viszont lelki többletet, kellemes emlékeket jelenthet a diadal. Ugyanakkor ez már egy másik bajnokság másik meccse, tehát a múlt nem számít ilyenkor, csakis a jelen. Ahogy említettem is, Harsányi Andrea és Magyarics Zoé sérült, Bátorfi Boglárka az MTK ellen rúgást kapott a lábára, le is kellett cserélnem - bokasérülést szenvedett. Rá sem számíthatok, csakúgy mint Kiss Zsófiára, aki még nem épült fel betegségét követően.

Összeállítás: Bíró - Kun, Tálosi, Balogh, Vörös - Csidei, Manhart, Tóth II. - Szakonyi, Siklér, Fábián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!