Sport

2017.06.26. 17:59

Rába-parti petanque

SÁRVÁR Összesen 23 triplett indult a Fürdő Kupa petanque-csapatversenyen. A gyermekeknél egy megyehídi-pecöli együttes zárt az élen.

Pum András

A XV. Fürdő Kupa mixtriplett petanque-csapatversenyt két helyszínen bonyolította le a Sárvári Sakk Club SE petanque-szakosztálya. A sárvári Várparkban kezdett a 23 triplett. A négyfordulós, svájci rendszerű viadal a legjobb nyolc között egyenes kieséssel folytatódott. Az éremcsatákat már a Thermál fürdő épített petanque-pályája mellett követhették nyomon az érdeklődők.

A felnőtteknél egy pécsi hármas nyert, a legjobb vasi triplett a Sárvári SC negyedik helyezett Farkas Johanna-Farkas Júlia-Havasi József jr. összetételű egysége lett.

A gyermekeknél a Lónai Viktória-Szabó Bálint Valentin-Szovák Alex (Megyehíd, Pecöl) összeállítású együttes végzett az élen, a második helyen pedig a Rouchon Elena-Bándli Gergő-Farkas Benedek (Sárvári SC) triplett zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!