Sport

2016.12.03. 20:12

Rangadót nyert az SZKKA!

Budapest, Nagyatád - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 11. fordulójában rangadót nyert a Vasas vendégeként a Szombathely.

Tóth Gábor

Vasas SC-Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 25-26 (13-12). - Budapest, 300 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Hargitai, Markó.

SZKKA: FUTAKI - MAYER 2/2, VIRÁG 8, MÓROCZ, PUKLER 8/6, SZECSŐDI 1, SZENDREI 4. Csere: SZOVÁK, TÖMŐ (kapusok), GYŐRFFY, JÁMBOR, CSER, GAYLHOFFER 3. Edző: Bölöni Roland.

A játéknap rangadóján az - egy meccsel többet játszó - éllovas fogadta a másodikat. Nagy lendülettel estek egymásnak a felek. Jól kezdett a motivált, szervezett szombathelyi gárda. Aztán megakadt a gépezet, amit kihasználva több leindítást is vezetett a házigazda. De a vendégek kapujában Futaki parádés formában védett, a kritikus pillanatokban nem hagyta, hogy igazán meglépjen a Vasas. Időközben rendezte sorait az SZKKA, elkezdte faragni három, négy gólos hátrányát, és a szünetben már csak egy góllal vezetett a Vasas. Fordulás után is lendületben maradt a vasi alakulat. Nagyszerű védekezéssel, kiváló kapusteljesesítménnyel rukkolt elő, átvette az irányítást, jöttek a gólok is (52. perc: 19-25). A hajrában ugyan a házigazda szorossá tette az eredményt, de fordítani nem tudott, már nem engedte ki a kezéből a diadalt a nagyot küzdő vendég. Fontos meccset nyert az SZKKA, pontszámban utolérte nagy riválisát!

Bölöni Roland: - Az ilyen mérkőzésekét érdemes edzőnek lenni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!