Sport

2017.02.24. 18:25

Rangadóval nyitnak - Az éllovas FTC vendége a második Viktória

Szombathely - A női labdarúgó NB I. tavaszi első, 13. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a második helyen álló Viktória FC az első helyezett FTC vendége lesz.

Pum András

Rögtön rangadóval kezdi a tavaszt a Viktória: a második helyen tanyázó, 28 pontos vasi együttes az első helyezett, 33 pontot szerzett FTC otthonába látogat. Ősszel a szombathelyiek egyedüliként a mezőnyből legyőzték a Ferencvárost.

Senkinek sem kell bemutatni a Ferencvárost, amely toronymagasan kiemelkedik a mezőnyből - mondta Csordás Csaba, a Viktória vezetőedzője. - Ugyanakkor egy meccsen bármi megtörténhet, jó példa erre az őszi találkozónk, amelyen 2-1-re megvertük a Fradit. Ismerjük jól a fővárosiak játékát, tudjuk, mire számíthatunk tőlük. A lányok motiváltak, nagyon várják a meccset, s nem tagadjuk, győzni megyünk a fővárosba. Vasárnap amúgy is ünnepi hangulatban zajlik a meccs, hiszen amolyan kettős rangadót rendeznek a Népligetben a műfüvön, előttünk a Kóka-Győr összecsapást játsszák. Összeállítás: Bíró - Kopcsándi, Tálosi, Balogh, Kun - Tóth A., Fábián, Manhart - Szakonyi, Siklér, Magyarics.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!