Sport

2015.05.03. 19:28

Remekül kézilabdázott a Haladás VSE NB I/B-s gárdája

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 24. fordulójában fontos mérkőzést nyert meg magabiztosan a Haladás VSE.

Tóth Gábor

Haladás VSE -Kozármisleny SE 26-22 (16-8). Szombathely, 400 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Bonifert, Oláh.

HVSE: Hajduk Mayer 4/1, Pados 3, Császár 3, PUKLER 7/1, GAYLHOF- FER 6, Szendrei 3. Csere: Tömő (kapus), BOLFÁN, Csire, DEBRECZENI, Mórocz. Edző: Bölöni Roland.

Kozármisleny: Füzesi Schaffer 3, TÓTH A. 5, TÓTH B. 5, Székely 2, Szemmelrok 3, Fekete 3. Csere: Sztojak (kapus), Vincze, Raboncsa 1, Pér. Edző: Vártok Ákos.

A tabella ötödik helyén álló, dobogóért hajtó Haladás fogadta a negyedik Kozármislenyt. A rangadót remekül kezdte a motivált házigazda. Stabil védekezéssel rukkolt elő, sorozatban lőtte a gólokat gyors leindításokból, gyorsan tetemes előnyre tett szert (15. perc: 10-3). A vendégek szenvedtek, helyzetbe is alig kerültek, nem tudtak mit kezdeni szervezett, harcos ellenfelükkel, nehezen tartották a lépést. Fordulás után sem változott a játék képe, a Haladás remekül, olykor szemre is tetszetősen játszott, és egyre növelte előnyét (42. perc: 22-13). A hajrára azonban kiengedtek a hazaiak, egyre több pontatlanság csúszott a játékukba, egyre több támadást fejeztek be gól nélkül. Ezt kihasználva a Kozármisleny felzárkózott és kozmetikázott az eredményen. Ami azért is fájó, mert így nem sikerült hat góllal nyerni, ami azt jelenti, hogy egymás elleni eredményben jobb a Kozármisleny ami bizony fontos lehet a végelszámolásnál. Ettől függetlenül a remek napot kifogó Haladás biztosan, megérdemelten nyert. Junior: 24-29.

Bölöni Roland: Végre minden úgy történt a pályán, ahogyan elterveztük. Csak gratulálni tudok a lányoknak, remekül kézilabdáztak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!