Sport

2014.12.01. 20:15

Röplabdás továbbjutás

Szombathely, Budaörs – Két korosztály bajnokságában is lejátszották az alapszakasz második tornáját a Szombathelyi Sportiskola-VSA lány röplabdázói.

Horváth Erika

Az országos serdülő bajnokság (OSB) hazai rendezésű tornáján öt csapat vett részt, de mindegyikre csak két mérkőzés várt. A Bedőcs Gergely és Mucsi Péter irányította U16-os szombathelyieknek egy győzelem kellett a továbbjutáshoz. Ezt a Budaörsi DSE ellen simán teljesítették is – 3:0 (15, 12, 21), A Vasas Óbuda viszont már túl nagy falatnak bizonyult 0:3 (-21, -15, -25)-ös vereség lett a vége. A játékoskeret: Végh, Pászthory, Horváth Z., Horváth D., Varga R., Dancsecs, Tóth B., Varró, Schrődl, Zoltán, Demény Liza

Az országos gyermek (U14) bajnokság második alapszakasz-tornáját Budaörsön vívták meg a sportiskolások. A kisebbek is megszerezték a továbbjutáshoz szükséges győzelmet: a házigazdát 3:0 (16, 20, 20)-ra verték. Nagy küzdelmet hozott az MTK elleni találkozó is, de 3:1 (-16, 21, 16, 19)-re a jobban koncentráló fővárosiak nyertek. A SZOSI tagjai: Németh T., Kovács P., Mayer, Zoltán, Csitkovics, Demény Liza, Demény Laura, Tóth Zs., Polgár, Dancsecs. Edző: Bedőcs Gergely, Foki Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!