Sport

2015.05.06. 16:08

Rudolf Balázs válogatott

Répcelak - Már biztos, hogy Rudolf Balázs is tagja lesz a németországi világbajnokságon a magyar felnőtt tekeválogatottnak.

Horváth Erika

Korábban már adott korosztályos válogatottakat a Répcelaki SE tekeszakosztálya, ám felnőttet mindeddig nem. A sorozatban harmadszor bajnoki bronzérmet szerző vasi csapat vezetőedzője, Kiss Zsolt azt az örömhírt oszthatta meg velünk, hogy Fehér László szövetségi kapitány jelezte: éljátékosuk, Rudolf Balázs kiérdemelte a csapattagságot a németországi világbajnokságra, amelyet május 14. és 28. között Speichersdorfban rendeznek.

Balázs az elmúlt hétvégi Szerbia válogatottja elleni barátságos meccsen győzte meg végleg a kapitányt. Kétszer is összecsapott a világ legjobbjai közé tartozó két csapat Apatinban. Az első napon Rudolf Balázs 673 fával, Fehér Bélával holtversenyben a legjobb magyarnak bizonyult, a másodikon pedig a második legjobb magyar eredmény volt a 661 ütött fája.

Rudolf Balázsra a vb előtt még egy tétverseny vár – szombaton Egerben, az egyéni országos bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!