Sport

2017.01.09. 17:40

Sákovics remekül kezdte a szezont

Bécs - Nagyszerű formában kezdte az idei racketlon- (asztalitenisz, tollaslabda, fallabda, tenisz) szezont Sákovics Péter.

Tóth Gábor

A 2017-es racketlonos World Tour sorozat első versenyét hagyományosan Bécsben rendezték. Sákovics Péter parádésan kezdte az idei évadot, hiszen a két egyéni aranyérem mellé párosban még begyűjtött egy bronzot is.

Sákovics Péter az érmekkel Fotó: Savaria Egyetemi Központ

A három nap alatt kilenc mérkőzést játszott, nyolcszor nyert. Egyéniben a szenior +45-ös és +50-ös korosztályban megállíthatatlan volt, fiatalabb ellenfeleit is magabiztosan győzte le, nem okozott gondot számára román, osztrák, német, finn, ausztrál, marokkói rivális sem. A szombathelyi sportember a nyílt párosok mezőnyében a budapesti Janzer György oldalán nevezett. A Sákovics-Janzer duó az elődöntőben csak egyetlen ponttal, 71-70-re kapott ki a későbbi győztestől. A nők B kategóriájában Sákovics Virág bronzérmet szerzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!