Sport

2016.07.21. 14:30

Sárvár: eddig két mérkőzés

Sárvár - Az NB III-as Hévíztől kikapott, a megyei I-es Egyházasrádócot legyőzte felkészülési mérkőzésen a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Hévíz SK (NB III.)-Sárvár FC (NB III.) 3-1 (2-0). - Hévíz, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Sárvár, I félidő: Osvald - Pados, Subicz, Horváth A., Nagy Z. - Manganelli, Imre, Kun - Maráczi, Dancsecs, Hoós. II. félidő: Osvald - Csákvári, Subicz, Horváth A., Ódor - Pados, Bezdi, Kun - Szabó B., Koronczai, Hoós. Edző: Takács Gábor.

Gól: Bezdi.

A Sárvár támadó szellemeben kezdett, ám nem talált kapuba - és nem tudott mit kezdeni a jól védekező, szervezetten játszó, a tavaly a megyei I. osztályban bajnoki címet szerző hazaiak kontráival. Így kétgólos előnnyel fordulhatott a házigazda. A második félidő elején megszületett a harmadik hévízi gól, ismét kontrából. A Sávár végül szabadrúgásból szépített. Hiányzott az igazán agresszív játék a vasiaktól, akik ráadásul csapatszinten gyengén védekeztek. Vagyis akad még munka a bajnoki rajtig.

Az új igazolás Nagy Zoltán is bemutatkozott Sárváron. Fotó: Sárvár FC

Sárvár FC (NB III.)-Egyházasrádóc SE (megyei I.) 7-0 (4-0). - Sárvár, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Sárvár, I. félidő: Osvald - Csákvári, Horváth A., Pupp, Nagy Z. - Mangenlli, Bezdi, Kun - Maráczi, Koronczai, Hoós. II. félidő: Osvald - Pados, Subicz, Pupp, Nagy Z. (Bezdi) - Imre, Németh G., Klauzer - Farkas, Dancsecs, Szabó. Edző: Takács Gábor.

Gól: Nagy 2 (az egyiket 11-esből), Manganelli, Koronczai, Imre, Pados, Dancsecs.

Mindkét félidőben a hazaiak uralták a meccset, sokat volt náluk a labda, sok támadást vezettek, biztosan nyertek. Bár a motivált, szervezett Egyházasrádóc is odaért olykor-olykor a kapu elé, de inkább masszív védekezésével próbált nehézséget okozni vendéglátójának.

A héten még vár egy edzőmeccs a Sárvárra, szombaton 10.30-as kezdéssel az ugyancsak harmadosztályú Andráshida lesz a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!