Sport

2016.06.30. 19:10

Sárvár hőse hazajött

Sárvár - Szülővárosában köszöntötték a magyar válogatott játékosát, Stieber Zoltánt, aki három nappal ezelőtt tért haza a labdarúgó Európa-bajnokságról.

Cseszkó Tamás

Az osztrák csapat ellen gólt szerző játékost édesanyja jelenlétében köszöntötte Ágh Péter országgyűlési képviselő, Kondora István polgármester, Máhr Tivadar alpolgármester, dr. Kondora Bálint, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke és Gagyi Levente megyei képviselő.

Kondora Bálint, Ágh Péter, Kondora István, Stieber Zoltán és édesanyja, Máhr Tivadar, valamint Gagyi Levente

A Európa-bajnokságban az osztrák csapat ellen gólt szerző Stieber sosem tagadta meg sárvári gyökereit. A közösségi oldalon például minden bejegyzésében használta a minden Sárváron kezdődött hashtaget, amellyel így folyamatosan tisztelgett a város e-lőtt.

Hazatérése gyakorlatilag napok óta folyamatos diadalmenet. Először Budapesten, a Hősök terén volt hatalmas ünneplésben része az egész válogatottnak, majd folytatódott az emelkedett hangulat Szombathelyen, ahol a vasi focistákat külön köszöntötték óriási tömeg előtt.

Címkék#sport#foci

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!