Sport

2016.08.06. 19:04

Sárvár: nem sikerült a rajt

Budapest - A Csepel vendégeként vereséggel kezdte a 2016/2017-es szezont a Sárvár FC NB III-as labdarúgócsapata.

Tóth Gábor

Csepel FC-Sárvár FC 2-0 (0-0). - Budapest, néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Dolnegó.

Sárvár: Osvald - Pados, Subicz, Horváth A., Nagy Z. - Manganelli, Bezdi, Kun - Maráczi, Pethő, Beke. Edző: Takács Gábor.

Gól: Horváth G. (63.), Haraszkó (81.).

A hazai csapat védekezésre - és kontrákra - rendezkedett be, a kezdősípszó után rögtön visszaállt, megszállta saját térfelét. A Sárvár magához ragadta az irányítást, és a mezőnyfölény helyzetekben is megmutatkozott. Ám a lehetőségek kimaradtak, Pető remek egyéni alakításának a végén például a kapufán csattant a labda. A játék a csepeli 16-os előtt zajlott, Osvaldnak csupán egyszer kellett védenie - igaz, akkor bravúrt mutatott be. Fordulás után a Sárvár ott folytatta, ahol a szünet előtt abbahagyta, Bezdi szabadrúgása a felső lécet érintve hagyta el a pályát. Aztán fokozatosan alábbhagyott a sárvári lendület, amit kihasznált a házigazda. Egy kisszöglet után a beívelésre a hosszú oldalon érkezett a csatár, és közelről fejjel nem hibázott. Sőt, a második csepeli gól is kisszöglet után esett. Csak most a hazai játékos becselezte magát az alapvonal mellett, középre adott, a társ ismét fejjel volt eredeményes. Mindkét gól elkerülhető volt... A hajrában a Sárvár mindent egy lapra téve rohamozott, de hiába, semmi nem akart sikerülni, Nagy Zoltán 11-esét például bravúrral védte a hazai kapus. A játék képe alapján a döntetlen sokkal igazságosabb lett volna.

Takács Gábor: - Az első félidő alapján gólokkal kellett volna nyernünk, a második félidőbe viszont belealudtunk. De vereséget semmiképpen nem érdemeltünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!