Sport

2017.03.26. 19:55

NB III: Sárvári iksza Hévíz ellen

Sárvár - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a bentmaradásért küzdő Sárvár a közvetlen rivális Hévíz ellen játszott döntetlent.

Tóth Gábor

Sárvár FC-Hévíz SK 1-1 (0-1). - Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szalai L.

Sárvár: Horváth B. - Maráczi, Pados (Bezdi, 52.), RAJOS, Nagy Z. - Pető. Nyírő, ÓDOR, Hoós (Schimmer, 68.) - KUN, Horváth V. (Koronczai, 62.). Edző: Kovács László.

Gólszerzők: Koronczai (93.), illetve Polareczki (6.).

A vendégek első helyzetüket gólra váltották, a korai hévízi találat pedig meghatározta a mérkőzés képét. A Hévíz védekezésre rendezkedett be, megszállta saját térfelét, nem hagyott területet a hazai támadásoknak. A Sárvár mezőnyfölényben futballozott, de sok hibával játszott, nemigen került oda a kapu elé. Fordulás után rákapcsolt a házigazda, fokozta a nyomást, ami már helyzetekben is meglátszódott. De Nagy 11-est, Odór és Rajos pedig komoly ziccert puskázott el. Ám a nagy igyekezetnek azért lett némi eredménye: Koronczai az utolsó pillanatban pontot mentett csapatának.

Kovács László: - Gratulálok a fiúknak, sokat beletettek ebbe a meccsbe. A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk.

További eredmények: Gyirmót II.-III. Kerület 2-1, Puskás Akadémia II.-Csorna 1-2, Győri ETO-Budapest Honvéd 3-1, Csepel-Veszprém 1-2, Kaposvár-Érd 0-1, Diósd-Komárom 1-2, Ajka-Videoton II. 0-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!