Sport

2017.04.27. 18:27

Savaria Legio Race extrém futóverseny már harmadszor

A Skorpió Box Club szombaton már harmadik alkalommal rendezi meg a Savaria Legio Race extrém futóversenyt a szabadidőközpontban.

Vas Népe

A nagy népszerűségnek örvendő erőpróba szombaton 11 órakor a gyerekek 700 méteres versenyével kezdődik, majd 13 órától állnak rajthoz a felnőttek. A mezőnyre leg-alább 20 akadállyal megspékelt 14 km-es táv vár. A versenyközpont - a rajt és a cél - a szabadidőközpontban lesz, de a Parkerdő, az Emlékmű és a Csónakázótó térségét is érintik a versenyzők. Ahogyan az az extrém terepfutóversenyeken megszokott, nem maradhat el többek között a sárban kúszás, a függeszkedés, a rönkcipelés, a gumigörgetés, a láncon függeszkedés, a Csónakázótóban pedig úszniuk kell a résztvevőknek.

- Már harmadszorra rendezzük meg versenyünket, egyre gyakorlottabbak vagyunk, és nagy örömünkre egyre népszerűbb a Savaria Legio Race - jelezte a Skorpió BC vezetőedzője, Varga Roland főszervező. - Az előnevezések alapján már közel 100 futó leadta a jelentkezését, de lehet nevezni a helyszínen is, a reményeink szerint idén már több mint 200-an állnak rajthoz. Chipes időmérés lesz, minden akadálynál, minden kanyarban segítők várják a futókat, biztosítunk frissítőt, vitamint. És mindenki, aki teljesíti az erőpróbát elismerő oklevelet, érmet, pólót kap.

A szabadidőközpontban szombaton 8 órától délig regisztrálják a nevezőket. A szervezők (Varga Roland, Kaczmarski Róbert, Varga Hajnalka) várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!