Serdülő-boksz-Eb két vasi tehetséggel

2017. július 17., 21:05 szerző: Tóth Gábor
komment
VALCEA A kőszegi Buza Rafael és a szombathelyi Muhovics Milán képviseli a vasi színeket a serdülők romániai ökölvívó-Európa-bajnokságán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A korosztályos magyar válogatott 19 fős keretében a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület bunyósa, Buza Rafael (44,5 kg), valamint a szombathelyi Skorpió Box Club tehetsége, Muhovics Milán (48 kg) kapott helyet. A 13-14 éveseknek kiírt kontinenstorna, kedden kezdődik, a magyar csapat hétfőn utazott el Valceába. A romániai Eb előtt a fiúk egy hetet töltöttek a tatai edzőtáborban.

Muhovics Milán és Buza Rafael felkészült az Eb-re Fotó: Fitt-Box

- Buza Rafael kifejezetten jó évet fut, rengeteg nemzetközi és hazai versenyt nyert meg, diákolimpiai bajnok, remek formában van - jelezte a Fitt-Box vezetőedzője, Varsányi Áron. - Ugyanakkor még nagyon fiatal, a 13. életévét sem töltötte be, tehát még csak ismerkedik a serdülőmezőnnyel. Ezért elsősorban a tapasztalatszerzés a cél Romániában, de ha Rafael hozza magát, akkor egy érem bőven összejöhet.

- Muhovics Milán nagy küzdő, egyben egy felkészült, képzett bunyós - jellemezte tanítványát Varga Roland, a Skorpió BC vezetőedzője. - Kiváló eredményeket ért el az utóbbi időben, rohamosan fejlődik, szép jövő előtt áll. Ha nem izgulja túl az Eb-t, akkor mindenképpen dobogón a helye.

Tóth Gábor

2017. július 17., 21:05 szerző: Tóth Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...