Sport

2009.05.09. 02:25

Sikertelen Crushers-rajt

Vép (gz) - Pályaválasztóként nem sikerült győzelemmel debütálnia a divízió III-ban szereplő Haladás Crushers amerikai futballcsapatának.

Gergácz Zoltán

A Szombathelyi Fightersből kivált és a divízió III.-ban újonc Haladás Crushers amerikai focicsapat tagjai első hazai bajnokijukon bíztak a sikeres bemutatkozásban az eddig két győzelmet szerző Budapesti Titáns ellen. A ragyogó napsütésben mintegy háromszázan voltak kíváncsiak a sportági csemegére, és lelkesen biztatták is kedvenceiket, ám az élet átírta az általuk képzelt forgatókönyvet. A vendégek az első negyedben egy touch downnal kezdtek (0:6). A második játékrészben Rozmann Ferenc mezőnygóljának köszönhetően 3:8-ra módosult az állás. Nagyszünet után a harmadik negyedben a vasiak aztán megmutatták: tudásban partiban vannak ellenfelükkel. Előbb az irányító Baranyai Bence, majd Dobai Lászó futásból szerzett touch downjával, valamint rúgásból elért pontjával a vezetést is ávették (16:14). Ám a finisben akadt egy kis kihagyás: a vendégek újabb két touch downnak, valamint az ezt követően begyűjtött extrapontoknak köszönhetően 30:16-os győzelmet arattak. A vasiak bár vesztettek, nem vallottak szégyent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!