Sport

2015.03.30. 12:44

Sima volt a rangadó, remekül kézilabdáztak a szentgotthárdi fiúk

Szentgotthárd - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 16. fordulójában rangadót nyert nagyon simán a Pawel Packing Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK -Komárom VSE 30-20 (13-5). Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Bán-Farkas, Miksó.

Szentgotthárd: SZOTÁK - Hertelendy 3, Kozák 2, HEGYI 9, Csipszer, VADÁSZ 6, Szakács 1. Csere: Surányi, Orbán (kapusok), MÁKOS M. 3, Csalló 1, Sinka 3/2, Mákos P. 2, Gáspár, Murányi. Edző: Ernst Attila.

A forduló rangadóján a harmadik fogadta a negyediket ám a vendégek nem tudtak felnőni a feladathoz. A hazaiak remek napot fogtak ki, nagyszerű védekezéssel, harcos, gyors játékkal rukkoltak elő, alaposan meglepték ellenfelüket. A Komárom csak a 22. percben talált először kapuba (10-1) de ekkor már eldőlt a mérkőzés sorsa. A folytatásban is az történt a pályán, amit a szervezett, motivált házigazda akart. A Komárom próbált zárkózni a második félidőben, de nem tudott (51. perc: 26-15), egy pillanatig nem forgott veszélyben a gotthárdi győzelem. Junior: 41-15.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!