Sport

2016.07.28. 14:52

Sok csapat nevezett - Mozgalmasnak ígérkezik a Vas megyei kézilabdás szezon

Mozgalmas 2016/2017-es szezon előtt állnak a kézilabda Vas megyei kedvelői: a különböző bajnokságokra összesen 13 vasi klub adta le a nevezését.

Tóth Gábor

- Az utóbbi évek legnagyobb létszámában várják a bajnoki rajtot a vasi kézilabdacsapatok, ami igen örvendetes - tudtuk meg Hegyi Gábortól, a Vas Megyei Kézilabda Szövetség főtitkárától. A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia három csapatot is nevezett a különböző osztályokba. Van egy erős NB II-es tagságunk, és többen teszik próbára magukat a megyei I. osztályban. Például a megyei bajnokságba nevezett a tavaly az NB II-ből kiesett SZoESE férfi gárdája is. A Celldömölk megyei férfi csapatának a sorsa pedig még kérdéses. Az NB I/B-ben szeptember 9-én, az NB II-ben pedig szeptember 18-án rajtol a pontvadászat.

NB I/B női: Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, Haladás VSE Sport Kft. NB II. női, Észak-nyugat: Dr. Lupo-Büki TK, Körmendi DMTE, Celldömölki VSE, Sárvári Kinizsi SE, Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia II. NB II. férfi, Észak-nyugat: Szentgotthárdi KK. Győr, megyei: Répcelak (női), Celldömölki VSE (férfi, ?). Vas, Zala, Somogy, közös megyei: Szombathelyi Egyetemi SE (férfi), Máriaújfalu (férfi), Vasvár (női), Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia III.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!