Sport

2015.06.30. 20:42

Sokk a Körmend-szurkolóknak: Török Rolland elhagyja a kosárcsapatot

A mai napon vált hivatalossá, hogy Török Rolland, az Egis Körmend kosárlabdacsapat játékosa a következő szezonban Kolozsváron folytatja pályafutását.

Németh Zsolt

Bár a játékosnak volt szerződésre a folytatásra Körmenden, a kontraktus tartalmazta azt, hogy külföldi megkeresés esetén kivásárolhatják abból, ami a ma szentesített megállapodás alapján meg fog történni.

Török Rolland számára családi okok miatt is fontos volt, hogy közelebb lehessen szeretteihez, a klubvezetés ezt a szempontot is fontosnak tartotta, amikor megszületett a megállapodás a váltásról.

„Ez úton is köszönjük Rollandnak az itt töltött két szezont, azt a játékot és hozzáállást, amit tőle láthattunk ez idő alatt” – írja közleményében Zsebe Ferenc, a Egis Körmend ügyvezetője. „Méltán vált a közönség kedvencévé, hiszen ennyi idő után is nagyon sokan már igazi körmendi játékosként tartották számon. Rollinak karrierjében sok sikert, magánéletében pedig sok boldogságot kívánunk!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!