Stieber ajándéka a sárvári focistáknak

2016. december 28., 17:45 szerző: Pajor András
komment
Sárvár - A válogatott labdarúgó Stieber Zoltán karácsonyi ajándékot hozott szülővárosa fiatal focistáinak. Az Európa-bajnokságon Ausztria ellen viselt mezét árverésre bocsátották, a bevételt a sárvári utánpótláskorú labdarúgóknak ajánlotta fel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A sportereklyét végül Sárvár Város Önkormányzata félmillió forintért vásárolta meg. Az ünnepélyes átadásra Stieber Zoltán, a Kaiserslautern játékosa édesanyjával, Stieber Józsefnével érkezett, aki maga is lelkes pártfogója az ovifoci népszerűsítésének. A Sárvár FC részéről Szabados Endre elnök és utánpótláskorú labdarúgók vettek részt a mezátadáson.

A sárvári utánpótlás-játékosok között Stieber Zoltán a dedikált mezzel. Balról Stieber Józsefné és Szabados Endre, a Sárvár FC elnöke, jobbról Kondora István polgármester és Máhr Tivadar alpolgármester (Fotó: Pajor András)

- Az új generációknak is szüksége van példaképekre, amelyekből egyre kevesebb adatik. Sárvár fiataljainak Stieber Zoltán egy ilyen példakép. Ezért akartuk, hogy városunkban maradjon a fel-ajánlása - mondta Kondora István polgármester. - Szerettem volna visszaadni valamit annak a klubnak, ahonnét gyerekként elindult a pályafutásom - fogalmazta meg a jótékonyság indokát Stieber Zoltán, megköszönve a város vásárlással mutatott gesztusát.

A sárvári labdarúgóklub nevében Szabados Endre elnök mondott köszönetet Stieber Zoltánnak és a sárvári önkormányzatnak a támogatásért. A mezt az SFC épületében állítják ki, az adomány összegéből pedig olyan technikai eszközöket vásárolnak, amelyek ma már nélkülözhetetlenek a játékosok magas színvonalú képzéséhez. A mezátadáson jelen lévő fiatalok nevében Schimmer Dániel köszönte meg a felajánlást, reményei szerint Stieber Zoli példája segíteni fogja őket is, hogy sok góllal örvendeztethessék meg a saját csapatukat.

Pajor András

2016. december 28., 17:45 szerző: Pajor András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...