Sport

2017.05.18. 17:40

Svájcban karatéztak a Rakurai Egyesület sportolói

Szép eredményekkel tértek haza a répcelaki Rakurai Karate Egyesület korosztályos sportolói a Swiss Open 2017 elnevezésű nemzetközi karateversenyről.

Tóth Gábor

A nemzetközi viadalon 15 ország 350 versenyzője vett részt. A répcelaki egyesület kilenc sportolót (Bogdán Brúnó, Papp Kristóf, Vörös István, Galambosi Benjámin, Bognár Léna, Czöndör Zoltán, Szabó Balázs, Kovács Gergő, Bernáth Evelin) nevezett.

Formagyakorlatban Bogdán Brúnó (gyerek I.) éppen csak lecsúszott a dobogóról, míg Bognár Léna (gyerek II.) bronzérmet szerzett. Küzdelemben Kovács Gergő (junior), Szabó Balázs (serdülő), Bernáth Evelin (junior) egy-aránt a harmadik helyen zárt. Bognár Léna ismét remekelt, begyűjtötte az aranyérmet - sőt, kiérdemelte a verseny legtechnikásabb női versenyzőjének járó különdíjat is.

Bognár Léna két éremmel, egy különdíjjal tért haza
Fotó: Rakurai Karate Egyesület

- Kimondottan színvonalas versenyen vehettünk részt - értékelt a répcelaki Rakurai Karate Egyesület vezetőedzője, Shihan dr. Bogdán Olivér. - A fiataljaink szépen teljesítettek a nemzetközi mezőnyben, megmutatkozott a gyerekek által vállalt plusz edzésmunka, az erős felkészülés eredménye. Bizakodásra ad okot, hogy folyamatosan fejlődnek sportolóink. A Svájcban szerzett tapasztalatok pedig kiváló alapot adnak majd a további munkához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!