Sport

2016.12.06. 17:15

Harmadszor is kikapott a Szentgotthárdi KK

Veszprém - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójában elszenvedte harmadik vereségét a Pawel Packig-Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Veszprémi KKFT Felsőörs II.-Pawel Packing-Szentgotthárdi KK 38-29 (19-14). - Veszprém, 100 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Gadányi, Szabó.

Szentgotthárd: Szoták - Németh D. 1, Csipszer 3, HERTELENDY 9/5, Kozák 5, Bokor 1, Háklár 2. Csere: Végh 1, SZAKÁCS 5, ORBÁN 1, Kocsis 1. Játékos-edző: Csipszer Péter.

A tartalékosan felálló szentgotthárdiak 20 percig tudták tartani a lépést a jó erőt képviselő fiatal veszprémi gárda ellen (10-9). Voltak jó pillanatai a vasi csapatnak, de a házigazda diktálta a tempót, uralta a meccset. A második félidőben sem változott a játék képe, biztosan vezetett a vendéglátó, végül magabiztosan nyert. A Szentgotthárd gödörben van, zsinórban harmadszor kapott ki, a 12 csapatot felvonultató tabella ötödik helyére csúszott vissza. Junior: 37-26.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!