Sport

2015.05.21. 12:35

Szépen helytállt a Haladás VSE serdülő lány kézilabdacsapata

Szombathely – A negyedik helyen végzett a felsőházi rájátszásban, így nem jutott az országos döntőbe a Haladás VSE serdülő lány kézilabdacsapata.

Pum András

Az alapszakasz A-csoportjából a Haladás VSE a Mosonmagyaróvár és a Fehérvár mögött, a Győri ETO-t megelőzve korábban a harmadik helyen jutott a felsőházi rájátszásba. Az E-csoportból a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) a Siófok, a Kozármisleny és a Szekszárd került melléjük, a csapatok vitték magukkal csoporttársaik elleni eredményeiket. A Józsa Krisztián irányította szombathelyiek hat győzelem mellett mindössze két vereséget szenvedtek, ám mivel az alapszakaszban korábban két győzelmet és négy vereséget gyűjtöttek be, a felsőházban a negyedik helyen végeztek. Az első két helyezett – Kozármisleny, NEKA – jutott az országos döntőbe.

A HVSE hazai eredményei: –Siófok 28-23, –NEKA 26-39, –Kozármisleny 23-17, –Szekszárd 34-12. Idegenben: –NEKA 25-38, –Szekszárd 25-20, –Siófok 26-24, –Kozármisleny 26-19.

– Nem volt a legszerencsésebb a lebonyolítás, mert a tavalyi két döntős is a csoportunkba került. A továbbjutás már az alapszakaszban eldőlt, így volt lehetőségem elkezdeni kialakítani a jövő évi csapatot és játéklehetőséget biztosíthattam valamennyi játékosomnak – értékelt Józsa Krisztián edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!